A team of professional lighting and multimedia experts who design and produce visual experiences that dazzle & shine.

Awarduitreiking of zakelijk event, tv-show of entertainment, shopping center of urban, architectural of business? Ben je architect, bedrijf, stad, thema- of pretpark, museum of investeer je in hotels en retail?

Painting with Light is dé specialist in het ontwerpen en produceren van visuele totaalervaringen - inclusief licht, video, geluid en special effects. We richten ons wereldwijd op diverse domeinen zoals leisure- en entertainment, en bieden een complete aanpak op maat voor uw project. De grootte is hierbij ondergeschikt aan de inhoud.

Wij geloven in het bieden van toegevoegde waarde aan onze klanten door boeiende en onvergetelijke herinneringen te creëren voor hun publiek. Met onze uitgesproken kwaliteitsfocus zijn we trotse winnaar van meerdere prestigieuze awards. Vol ambitie willen we grenzen blijven verleggen bij het ontwikkelen van krachtige visuele verbeelding en het oproepen van sterke zintuiglijke emoties.

Zoek je een unieke invulling van je locatie? Business, cultuur, entertainment of commercieel: check bij Locations hoe we elke plek de juiste meerwaarde geven.

Wow-ervaringen? Zorgen we voor! Door meeslepende stories en unieke experiences te creëren. Ontdek bij Creations welke creatieve visuele boost we jouw project kunnen bezorgen.

Laatste nieuws
Play Zuid is officieel geopend!

Play Zuid is een breed inzetbare eventlocatie, verspreid over twee verdiepingen, in de voormalige Zuiderkroon. De locatie is geschikt voor de opnames van verschillende tv-uitzendingen, maar kan ook ingezet worden voor corporate events. Daarnaast is het voor alle bezoekers een echte belevingsruimte waar bezoekers volledig worden ondergedompeld in de TV-wereld.

Lees meer...
De K3-show Kom Erbij draait weer op volle toeren!

K3, de meest succesvolle Belgisch-Nederlandse meidengroep aller tijden, is terug aan het touren. Met een impactvol licht ontwerp door Jeroen Opsteyn van PWL.

Lees meer...
Tevreden klanten