Destinations

Themaparken & Recreatiezones

In een pretpark of themapark draait natuurlijk alles om beleving. Bezoekers willen helemaal ondergedompeld worden in de vibe van het concept van de attractie of het park. Hetzelfde geldt voor een bowlingzaal, cinemacomplex of kartingbaan, een casino, escape room of theater. Voor elke plek waar mensen ontspanning komen zoeken, weet Painting with Light toegevoegde waarde te creëren.

Verlichting, projecties, 3D-mapping, augmented reality en tal van andere interactieve multimediatoepassingen zijn interessante elementen om de beleving te pushen. Ons team van Painting with Light heeft ondertussen op elk van deze domeinen al heel wat ervaring en expertise kunnen opbouwen in uiteenlopende parken.

Waar vroeger een park overgoten werd met een globale concept saus krijgt elke attractie vandaag een eigen unieke aankleding. En dat vraagt dikwijls om creatieve oplossingen. Van het eerste verkennend gesprek tot aan het finale ontwerp en de uiteindelijke oplevering, een dergelijk project is vaak een echte rollercoaster. Naast de decoratieve uitstraling houden we ook rekening met een heleboel praktische aspecten zoals de veiligheid, de toegankelijkheid en het gebruiksgemak.

Innovatieve projectietechnieken, 3D mappings, creatieve licht sequenties gecombineerd met special effects? Bring it on! Om daarbij telkens het beste resultaat neer te zetten, werken we nauw samen met onze partner leveranciers die steeds innovatieve producten aanbieden. We deinzen er niet voor terug om een prototype vanaf scratch op te bouwen. Alleen zo kunnen we telkens zorgen voor unieke en opwindende visuele en zintuiglijke ervaringen en onze grenzen steeds verleggen.

Cases