Locations

Musea & Tentoonstellingscentra

Stoffig en saai? Dat zijn woorden die we hoe langer, hoe minder met musea en tentoonstellingen associëren. Gelukkig maar. Want vandaag is beleving essentieel voor een geslaagd bezoek aan een museum of exhibitie. Als museumorganisatie of tentoonstellingsmaker wil je die dan ook maximaliseren. Een kunstje dat we bij Painting With Light wel in de vingers hebben.

Een museum verzamelt, bewaart, onderzoekt en exposeert? Klopt. Maar vandaag wil je de museumbezoekers ook inspireren, entertainen en raken door hen te betrekken, te activeren en te laten participeren. Dat bereiken we door een ideaal kader te creëren, de juiste sfeer neer te zetten en optimaal gebruik te maken van diverse (licht)technieken en digitale media.

Painting With Light gaat graag een stapje verder dan louter de presentatie van een collectie. We integreren imagineering en storytelling niet alleen als een onderdeel van je tentoonstelling, maar van heel je inrichting en aankleding. Van onthaaldesk tot de toiletten, als museum of culturele instelling zet je best een totaalconcept neer waarbij je een eenduidig verhaal vertelt. Met behulp van customer journey(s) kunnen we dat verfijnen op maat van elke potentiële doelgroep. 

Cases